Ons werk

Samenwerken is onze drive

Mensen helpen om beter samen te werken. Dat is onze passie. Rita, Lucie en hun team van professionals hebben in ruim 16 jaar al veel bedrijven en organisaties geholpen bij vraagstukken over team- en leiderschapsontwikkeling. Elk traject is uniek en maatwerk staat bij ons altijd voorop. We nemen je graag mee in een aantal voorbeelden van ontwikkelingstrajecten die we hebben begeleid.

Lees meer

Teamontwikkeling: over frustratie en uitval in een functioneel team

De vraag | In mijn team wordt niet goed samengewerkt en er is veel frustratie en uitval. Hoe kan dat nou? Het zijn individueel allemaal goede medewerkers.

Leiderschapsontwikkeling: over flexibiliteit en wendbaarheid

De vraag | Iedereen staat achter het doel van onze organisatie, maar in de praktijk lijkt het alsof we elkaar juist tegenwerken. Afstemming en besluitvorming gaan moeizaam en iedereen gaat voor zijn of haar eigen (afdelings-)belang. Het gemor neemt toe en het vertrouwen in elkaar brokkelt af. Hoe buigen we dat om?

Leiderschapsontwikkeling: over eigenaarschap in de veiligheidssector

De vraag | Het team draait op het eerste gezicht prima. Er wordt hard gewerkt. Niemand is te beroerd om bij te springen, taken van een ander over te nemen en ad hoc zaken worden snel opgepakt. We zijn echter ook verantwoordelijk voor het grote geheel. Iedereen moet zijn verantwoordelijkheid nemen en afspraken nakomen. Of dat nou in overleggen is, vanuit een specialisme of vanuit de personeelszorg en aansturing van een team. Hoe spreken we elkaar daar op aan? Kunnen jullie ons daarbij helpen?

Meld je aan voor de masterclass