rita en lucie

Puur mensenwerk

Persoonlijke effectiviteit

  • Ik heb meer zelfvertrouwen en durf meer interventies te plegen.
  • Ik heb meer inzicht in mijzelf en reageer effectiever op situaties en gedrag van een ander.
  • Door het werken aan mijn persoonlijke effectiviteit heb ik eindelijk de stap gezet naar een vervolgfunctie; ik ben er nu klaar voor.
  • Collega‚Äôs geven aan, dat ik veel meer van me laat horen. Ze waarderen mijn input en durf.
  • Met een aantal bijeenkomsten neemt het zelfvertrouwen toe. De stappen op weg naar het doel worden gezet.
  • Lucie en Rita spiegelen, stellen kritische vragen, waarderen, stimuleren en combineren theorie met praktische voorbeelden.

Het vergroten van persoonlijke effectiviteit start met het kijken naar het resultaat van je acties en gedrag. Hoe tevreden ben je? Heb je het gevoel dat je optimaal bezig bent om jouw doel te bereiken of merk je dat je jezelf ook wel belemmert?

Door inzicht te krijgen in wie je bent en wat je drijft, kun je je kwaliteiten beter inzetten

Je krijgt inzicht in jouw voorkeursstijlen qua gedrag en leert welk effect dit gedrag heeft op een ander. Je leert effectiever om te gaan met verschillende gedragsstijlen. Je krijgt praktische handvatten om meer voor jezelf op te komen en interventies te kunnen plegen. Je zelfvertrouwen groeit en je houdt focus om jouw doel te bereiken. Aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling loont!

Benieuwd naar je eigen effect? Bel, mail of vul dan het contactformulier in

Vrijblijvend intake gesprek

Ben je benieuwd wat Noordcoach voor jou kan betekenen? Vul dan het contactformulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bericht