Competentie & leiderschap

Competentieontwikkeling
voor manager en team

Als leidinggevende is het belangrijk dat je een goed beeld hebt van de competenties van jezelf en die van jouw medewerkers. Je maakt heldere afspraken over wat je van ze verwacht en op welk vlak een medewerker zich nog kan ontwikkelen. Die afspraken zijn echter niet in beton gegoten. 

Er komt steeds meer aandacht voor competentieontwikkeling en dat is ook niet gek. De wereld om ons heen verandert razendsnel; ons werk is niet meer hetzelfde als 10 jaar geleden. Bedrijven, medewerkers én management moeten daarin meebewegen. Zeker in organisaties waar veel veranderingen zijn, zien we dat de competenties ook aangepast moeten worden en dat vraagt van jou als leidinggevende ook iets.

Noordcoach Team– en Leiderschapsontwikkeling begeleidt bedrijven en organisaties hierbij. We kijken samen naar de (gewenste) organisatiestructuur en -cultuur en stellen met de opdrachtgever nieuwe en/of aangepaste competenties voor managers, teamleiders en /of medewerkers op. Daarna pakken we het proces individueel met leidinggevenden en medewerkers op in 360 graden feedback. Om vervolgens in de laatste fase gezamenlijk de aanpak te bepalen voor begeleiding op de werkplek, training en/of (team)coaching. 

Hulp nodig bij competentie ontwikkeling?

Meld je aan voor de masterclass