rita en lucie

Wie zijn wij?

Mensen maken het verschil maar…
kunnen ook de concurrentie versterken!

Noordcoach stimuleert en motiveert niet alleen teams, individuele werknemers en leidinggevenden naar betere prestaties maar ook zichzelf. Lucie en Rita zijn begonnen als manager/directeur en trainer en doorgegroeid naar ervaren organisatiedeskundigen. Met deze bundeling van elkaars kennis en ervaring kunnen zij elke klant optimaal adviseren. Door met elkaar te sparren, het uiterste uit de ander te halen en de kennis te delen begroeten zij elke klant scherp en nieuwsgierig. Lucie als ervaren leidinggevende en coach en Rita als trainer en procesbegeleider in groepsdynamiek en een ster in verandertrajecten.

Een investering in mensen vergt een blijvende inspanning die Rita en Lucie je graag mede helpen vorm geven. Met diverse methodieken, zoals trainen, coachen, interactieve workshops, begeleiding, advies en/of interim management.
Stilstand is achteruitgang!

Ben je op zoek naar een training, adviestraject of coachingstraject op maat? Neem dan contact met ons op via de contact pagina.

Rita

Als ervaren organisatieadviseur, trainer en coach lees en hoor ik veel tussen de regels door en heb ik aan een woord genoeg om te begrijpen waar iemand naar toe wil. Empathisch maar scherp houd ik mensen een spiegel voor en maak zaken met humor bespreekbaar zonder ze te ontmoedigen. Mijn specialiteit ligt in teamontwikkeling en groeimogelijkheden. Ik richt me op medewerkers, teams en organisaties die zich willen door ontwikkelen maar niet weten hoe. Bevlogen, scherp en empathisch. Samen is elk doel bereikbaar.

T: 06 58 91 31 65
E: rita.knol@noordcoach.nl

Lucie

Als manager stond ik jaren zelf ‘met de poten in de modder’ en als organisatieadviseur en (interim)manager doe ik dat nog steeds. Ik neem mijn ervaringen mee, luister goed en bevraag scherp om de diepte in te gaan en tot een heldere probleemstelling te komen. Daarmee ben ik een volwaardige en plezierige gesprekspartner en zie ik snel wat er speelt bij mensen en processen. Ik kom met praktische verbeterpunten want de oplossing is nooit ver weg.

T: 06 42 70 11 08
E: lucie.perey@noordcoach.nl