Wie zijn wij?

De volgende stap in ontwikkeling

Talent en kwaliteit zijn in elk team volop aanwezig. Er gaat echter veel focus op de taak en het resultaat verloren, omdat de bovenstroom niet helder gedefinieerd is, wederzijdse afhankelijkheden en procedures niet helder zijn of niet worden nageleefd. Onze missie is om samen met leidinggevenden te zorgen dat een taakonvolwassen team zich verder ontwikkelt. Dat vraagt van leidinggevenden om de verschillende fases in teamontwikkeling gericht te begeleiden. Dat vraagt leiderschap van de leidinggevende. Bij elk traject kijken we samen naar wat en wie nodig zijn om de gewenste stappen in de ontwikkeling te zetten.

Team- en leiderschapsontwikkeling vraagt om het loslaten van de comfortzone. Vastgeroeste patronen aan de kant schuiven om samen tot een optimale samenwerking en resultaat te komen. Respect en resultaat staan bij Lucie en Rita centraal.

Over ons

Noordcoach Team- en Leiderschaps- ontwikkeling in een notendop

Rita Knol

Rita Knol begeleidde veel managers, teamleiders en teams in management development trajecten. 

Met haar brede ervaring als procesbegeleider, adviseur en trainer ziet zij snel waar het probleem zit en welke verbeteringen in een organisatie nodig zijn. 

Rita is direct en empathisch in haar aanpak en neemt mensen snel mee in het ontdekken van  kwaliteiten én valkuilen. Samen met leidinggevenden en teams pakt ze vraagstukken op die de ontwikkeling belemmeren. Door de lastige gesprekken en frustraties niet uit de weg te gaan, ontwikkelt het team met de leidinggevende zich tot een taakvolwassen team.

Lucie Perey

Lucie Perey werkte jarenlang als leidinggevende en deed een schat aan ervaring op als programmamanager en aanjager van grote trajecten. 

Met haar kennis van (operationeel) management, procesoptimalisatie en gedragsverandering adviseert en begeleidt Lucie management en medewerkers bij veranderingen. 

Haar kracht ligt in het helder krijgen van de problematiek. Ze gaat samen met leidinggevenden en teams de uitdagingen aan die de groei in de weg staan. Ze bevordert de ontwikkeling van zowel het team als de leidinggevende. Hierdoor transformeert het team naar een volwassen niveau van communicatie en kunnen gezamenlijke doelen behaald worden. 

Ben jij geïnteresseerd in een team- of leiderschaptraject en zoek je persoonlijk maatwerk?

Meld je aan voor de masterclass